söndag 15 februari 2009

Filmen från igår!

Här kommer då filmen:-) Han ser ut som en liten köttbulle! Tror han kommer bli ganska maffig när han är färdig. Konstruktiva kommentarer emottages tacksamt! (och ja, vi jobbar på att få fram näsan :-)


Jag jobbade med ett projekt i höstas som går ut på att utveckla landsbygden. I just vårt projekt jobbade vi med företag inom hästnäringen samt företag inom personlig hälsa. Resultatet av projektet blev ett nätverk av företagare som är intresserade av att på olika sätt samarbeta med varandra.
Idag ska vi ha en träff inför en slags "öppet hus dag". Jag har en tanke att vi ska förlägga "hästdelen" hos en av nätverksdeltagarna som har ett inackorderingsstall och att där visa upp olika typer av träningar såsom NH, centrerad ridning, dressyr osv. Kanske skulle man kunna arrangera någon "hästloppis" eller liknande, bjuda på fika osv. Vi får se vad vi kommer fram till i kväll :-)

5 kommentarer:

  1. Så fin han är. :) Bra gallopp. :) Jag tycker du ska prova Peter. Låter intressant med nätverket. Kram BM :)

    SvaraRadera
  2. Tack, tack! Var är träningen för Peter? Man kanske kan komma och titta på i alla fall:-)?
    Kram C

    SvaraRadera
  3. På Hoga! Munkedal. Klart du ska komma & titta. Finns fler tider som Janne har på gång med Peter. Kul att träffa dig igen. Kram BM :)

    SvaraRadera
  4. Vad duktig han är! Ser jättefint ut!
    Irene

    SvaraRadera
  5. Vilket fantastiskt jobb du har gjort Cissi och vilket kap! De där gångarterna hade han gömda under pälsen eller nåt... :-) Riktigt fin! Det ska bli roligt att följa er utveckling. Så får jag väl masa mig ut på dressyrtävlingar oxå ;-) Var ska detta sluta?

    SvaraRadera