tisdag 20 mars 2012

Två bra pass

Red Ikaroz på fm, först ut ca 40 min och sen blev det nån halvtimma på banan också, dags att herrn får jobba lite mer nu känner jag. Problemet är väl bara att jag har för dålig ridkondis. Gul är ganska mkt häst att rida ihop, framförallt under uppvärmningsfasen då han helst vill gå och maska. Fick honom inte så fin i traven som igår men däremot gick galopparbetet fint. Orkar mkt bättre i högergaloppen nu, växlar mkt mellan stora och små volter, samlar upp, länger, samlar upp, länger, börjat jobba lite med förvända igen, tyckte inte vi fick till galoppen på hela hösten så den förvända har legat på is lite.
På kvällen blev det ett pass på Clara. Kändes riktigt fin, börjar kunna länga lite mer i traven nu, började med lite fattningar från skritt, gick helt ok, lite skänkelvikningar blev det också.
Två spekulanter har varit här, jättegulliga tjejer båda två men det blir inget med någon av dem, Ingen av dem var nog riktigt mogen för att rida ungponny, det hade säkert fungerat med Clara men det hade krävts att de lärde sig rida mindre med handen och mer med säte/ben, hon är en lättriden ponny, kanske FÖR lättriden pga sin känslighet, men det är ju den som gör henne rolig att rida:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar