fredag 23 mars 2012

Positivt besök

Gårdagens besök på Lundens djurhälsa gick bra. Inte minst var den gule en klippa vad det gällde lastning och körning, väldigt skönt och en nästan en förutsättning när man åker iväg ensam på långtur, totalt 35 mil blev det...
Nåväl, munstatus då: Den stora otäcka fickan som gått ned till käkbenet och därmed varit det största problemet var såpass läkt att vi inte behövde se den som ett problem längre, härligt!
Kvarstår att fokusera på nu gör två ställen mellan M1 och M2 uk båda sidor, där är det lite extra knixigt då jag har svårt att själv få ordentligt rent när jag rensar. Inga påbitningar som det var förra gången:) Ngt irriterad i slemhinnor vilket har och göra med att det såklart finns en del oönskade bakterier i hans mun.
I övrigt tyckte Ylva att han var lite "kinkig" då hans spottande av tussar inte längre står i proportion till hur munstatus är. Frågan är om spottandet rentav blivit ett beteende? Jag tror iaf att det till viss del är så, att det blivit så att det krävs en ganska liten retning för att utlösa spottandet.


2 kommentarer:

  1. Va skönt att han har blivit såpass bra!!

    SvaraRadera
  2. Duktigt av dig att åka så lång själv! Tur han står så bra.

    SvaraRadera