lördag 26 maj 2012

Jösses så varmt det är!:) Hästarna går ut dygnet runt och blir ganska loja...Sa i våras angående bete att Ikaroz kan äta "hur mkt som helst" men jag får nog ta tillbaka det påståendet. Han har ju tidigare aldrig (i mina ögon iaf) blivit tjock men nu är han som en stoppad korv, det blir väl såklart skillnad när han nu inte är växande unghäst längre.
Longerade lite igår och tyckte att han var väldigt seg i början, ser lite spänd ut i ryggen och svingar den liksom inte riktigt som han brukar. Efter lite trav -galoppövergångar kom han dock igång bättre. Det dammar som sjutton på ridbanan så imorgon ska vi salta den, hoppas att det ska hjälpa, värre kan det ju inte bli iaf:)

En mkt positiv nyhet inför vintern är att det äntligen kommer att finnas ett ridhus på nära håll! ca 2,5 km från oss kommer detta att byggas http://www.rotviksgard.n.nu/stallet
Kan ju inte bli bättre, 5 min med transport bara! Tycker det varit jobbigt att komma iväg tidigare vintrar då det antingen varit lite långt (samt passa tid med färjan) eller att vägen dit varit för dålig (smal väg med isig brant backe) Men som sagt, nu kommer det inte finnas några ursäkter för att inte hålla igång ordentligt under vintern:)

Ceasar har fått sina Easyboots nu, verkar funka bra! Premiärturen gick till en liten strand där han fick gå ner i vattnet och bada fötterna lite, mysigt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar