tisdag 21 april 2009

Konstig hälta

Nu är hela transporten grå :-) Taket är ngt mörkare, syns kanske lite dåligt på bilden. Den börjar bli klar utvändigt, skärmar och lite fix saknas dock. Sen har vi då "golvramen" invändigt som ska rostskyddsbehandlas och sedan är det "bara" bytet av axeln och påskjutsbromsen kvar. Ja, och så ska ju inredningen på plats igen....




Mässan i söndags gick bra kändes det som! Vi kommer att göra en utvärdering baserad på vad utställarna /besökarna tyckte så får vi se om det kanske kan bli ett återkommande årligt evenemang.
I går kväll blev Ikaroz plötsligt rejält halt. Samma sak hände i augusti, men då var det så illa att han hoppade på tre ben, igår var han typ "bara"4-gradigt halt. Han verkar ha något ställe uppe i bogen/skuldran som är känsligt för slag/sträckning eller vad det nu är. Förra gången var en teori att en nerv kanske kommer i kläm pga av svullnad orsakad av slag/spark. Lika plötsligt som det händer, lika plötsligt är det borta. Väldigt mysko. Igår stapplade han alltså fram, jätte halt. Och nu i morse var han förvisso stel i vändningar, men ohalt i trav på rakt spår. Får gå i liten hage i dag så blir det en promenad lite senare, verkar allt ok så börjar jag skritta honom i morgon igen.

4 kommentarer:

  1. Mystisk hälta. Inte kul.
    Vad fin transporten blev!

    SvaraRadera
  2. Aldrig roligt med hältor,definintivt inte mystiska....Hoppas att han snart blir bra igen!!

    SvaraRadera
  3. Det är just det som är det mystiska, att han redan är bra! Alltså rejält halt på kvällen och dagen efter syns inget...Samma var det förra gången. Nåja, det är väl bara att vara glad o tacksam att det går snabbt över :-)

    SvaraRadera
  4. Fin transporten ser ut! :)

    SvaraRadera