fredag 24 april 2009

Hopp och dressyrträning

Den konstiga hältan försvann dagen efter, lika snabbt som den kom.
I går var vi ute en sväng i skogen först för att sedan checka av lite på banan. Kändes lite "stum" i steget första varven, men kom sig snart riktigt fint. Vänster varvet känns riktigt bra, bra i takt o tempo, halvhalterna går igenom och svarar oftast bra i längningarna. Svårigheten ligger mer i högervarvet. Har svårt att få honom ordentligt på yttertygeln, vill få honom mer framför mig och lättare i framdelen. Tyckte ändå att det lossnade lite igår, rider något utåtställt för att få tag i yttersidan och försöker sedan "smyga" över honom till rak/ngt inåtställd. Letar efter känslan vi har i vänstervarvet, och är glad för de stunder den infinner sig:-)
I mitten på maj kommer Pernilla Olsson hit och har träning, känns otroligt lyxigt att en tränare på GP-nivå kommer till lilla Högås och har träning!! :-) Ska bli jättespännande, hoppas vi inte gör bort oss för mkt:-)
Ska också försöka få ihop 8 st till hoppträning för Monica Karlsson www.jumpinn.se Hon var här hela förra sommaren och hade träningar varannan vecka, det var väldigt givande- stor utveckling på flera ekipagen om man jämförde första o sista träningen!
Är det någon som är intresserad av att vara med så är det bara att säga till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar