onsdag 13 juli 2011

Blogguppehåll

Nu blir det inget bloggande på ett tag, efter dagens misslyckade försök att sko Ikaroz med sula så förstår jag att det lär inte bli någon ridning på ett tag,och därmed inte heller så mkt att skriva om...
Blev alltså skodd i morse men redan på kvällen har han lyckats på skon halvägs av igen, hovväggen ger sig, finns inget mer att spika i.
Skit rent ut sagt, blir att forsätta m hovbandage några dagar till och sen får han väl gå och ha semester tills hoven växt ut tillräckligt. Hältan från trampet är iaf mkt bättre, alltid ngt:)
Så, jag tror väl att jag återupptar bloggen framöver om inspirationen infinner sig, men nu tar jag ledigt ett tag.....

5 kommentarer:

  1. Fy va tråkigt med Ikaros!Har du funderat på att åka till Björn Berg på Ale-kliniken?Han är MKT duktig på besvärliga hovar och kan laga ihop en redan trasig hov!

    SvaraRadera
  2. Gör så, vet hur det känns. Det brukar lösa sig efter ett tag. Passa på att pausa själv också. Vi 'ses' framöver. Lycka till och njut av sommaren. :)

    SvaraRadera
  3. Tråkigt med en massa motgångar :( hoppas att ni kommer igång igen och att Ikaroz blir helt bra i munnen med. Kram

    SvaraRadera
  4. Trisst när det ska falla på sådana skit grejer. Tar du av båda skorna fram nu då och bara låter honom gå i hagen och slita jämnt?

    SvaraRadera
  5. MMCS: Tack för tips, har sökt honom men ej fått tag i han.
    VK: ja man får passa på att få lite annat gjort, kan ju till och med vara lite skönt med en, om än ofrivillig, paus...
    Emma: tack för omtanken :)
    Emelie: Det kunde man ju kanske gjort, men inget som hovis föreslog. Antagligen för att den trasiga hoven är så jätteliten så det blir ändå väldigt ojämt?

    SvaraRadera