måndag 13 december 2010

Ridhjälp till våren?

Börjar inse att tiden inte riktigt kommer att räcka till för att hålla igång båda hästarna, eller ja, "hålla igång" går väl, men som det ser ut nu så blir det sällan mer än 4 pass i veckan med Ikaroz och det har väl iofs funkat, men jag skulle gärna vilja komma upp i 5 pass per vecka. Claras ridning har varit väldigt sparsam, i snitt en gång i veckan under hösten.
Snart blir dom 6 och 4 år, och vad det gäller Clara så skulle hon behöva gå iaf 3 dagar i veckan fram i vår.
Hur ska det gå till då?
Det mest ideala hade vart att hitta någon som vill rida ut dem i skogen 1 pass var/vecka.
Alternativ två är väl om man hittade någon duktig junior som ville ta lite mer jobb vad det gäller Clara med sikte på att komma ut och tävla henne.
Lade ut en annons på Hästnet så får jag se om någon svarar. Känner att det är nog inte helt lätt att hitta rätt person, vet ni någon som skulle kunna vara intresserad så säg till!

4 kommentarer:

  1. Hon som har annonsen över dig på hästnet var jag på ridläger med för några år sen. Hon var väldigt snäll och seriös. Du kan ju kolla med henne :)

    SvaraRadera
  2. och annonsen under dig kanske med? :)

    SvaraRadera
  3. Japps, jag vet .. men återigen.. ni bor ju på TOK för långt bort från oss. =) Lycka till med letandet, hoppas du hittar någon bra, pålitlig människa som kan hjälpa till.

    SvaraRadera