söndag 2 maj 2010

Lyckad tävlingsdag!


Först och främst, det gick BRA med lastning både till tävlingen och hem :-)) Stod fint på vägen, jätteskönt. Kom fram till Valsäng vid 15-tiden och vi skulle starta strax efter kl 16 så det var i princip att klä på och sitta upp ganska omgående. Framridningen kändes ganska bra, lite hög i formen dock, hade behövt rida fram lite mer men vågade inte då jag inte visste hur länge bensinen skulle räcka, det blir ju ngt helt annat än att rida hemma, det går ju åt en hel del energi i spänningar (på både häst och ryttare:-)

Vad det gäller själva programmet kändes travdelen helt super, domaren ville dock se lite mer framåttänk, mer aktiv ridning och tydligare övergångar. Tyvärr tabbade jag mig helt onödigt i vänster galoppfattning och tappade där en del poäng. I höger galoppen orkade han inte med vid upptaget från förlängd steglängd så där blev det avbrott på tok för tidigt med poäng därefter. Slutade på 58.75 %. Med kommentar:
"Vacker häst! När han går genom kroppen fram till handen så kommer poängen gå upp rejält."
Halkade in på ett bananskal i Bohuscupen för Lysekils lag då det saknades ett ekipage där. Nu gick vi vidare till final 6 juni så vi lär vara med i laget även då:-) Kul att träffa de andra tjejerna från Lysekil, de var jättetrevliga!
Sammanfattningsvis en härlig eftermiddag med ett väder som inte gjorde saken sämre. Många tack till min "groom" Anna!

Filmklipp kommer när det laddat upp...

4 kommentarer:

  1. Kul att det funkade bra på tävlingen. Ni kommer att bli farliga!

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Irene - livsfarliga!

    SvaraRadera
  3. Men var är FILMEN??????????????????

    SvaraRadera
  4. Va roligt och en lagplats på köpet!!!

    SvaraRadera