tisdag 27 oktober 2009

Hovböld igen?


Hade precis bokat in första träningen på fredag för Pernilla i Lysekil. Kommer glad i hågen och ska ta in hästarna, och då är han dessvärre HALT :-(
Anna sa redan i morse att han ev så lite stel ut bak, jag ville ju gärna tro att det var lite träningsvärk från bomövningar i söndags men nä, det var det ju inte....
Ställde "som vanligt" diagnosen hovböld alt stengalla då det syns tydligt att hältan är låg samt att jag hittar ett ställe i sulan där det både ser lite "sprucket" ut samt att han ömmar för tryck. Då pratar vi inte tryck från visitertång, när det blir så här räcker det att trycka med tummen:( stackars pållen.
På med jodopaxomslag på hoven så får vi se hur det utvecklar sig tills imorgon.
Trist att få avboka träningen nu när man äntligen skulle komma iväg
Funderar på om han gått in i växtperiod, tycker han tappat lite i hull (fanns iofs att ta av) han ser inte ut som en köttbulle längre, utan för tillfället mer som en ...... älg? Det är definitivt inte längre den där lilla spetiga killen på 157 cm som jag köpte....nu mäter han ca 164 cm, var ska detta sluta?

3 kommentarer:

  1. Va tråkigt att han ska bli halt!Hoppas att han snart blir bra igen:)

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt! Hade varit kul att se honom på träning. Hoppas det ger med sig.
    ps Fint täcke!

    SvaraRadera
  3. Usch vad tråkigt. Vet ju precis hur det känns. suck. Har din tunna sulor också? Jag har inte uppfattat det så. Eländes elände är det. urk. Hoppas det löser sig snabbt och ni kommer igång igen.

    SvaraRadera