torsdag 23 juli 2009

Håll tummarna :-)

Stoet som jag och vännen A tittade på igår motsvarade alla förväntningar, kommer att bli en supertrevlig pålla om hon bara tar sig igenom besiktning, kommer hit och får mat, kärlek och träning :-) Går allt vägen med besiktning så kommer ni nog få läsa fortsättningen på A:s egen blogg, kommer att länka dit senare i så fall. Jag hoppas verkligen att det ska gå i lås, skulle vara SÅ spännande att få följa utvecklingen på denna häst, plus att denna rara pålla verkligen skulle vara värd att få en matte som A! Håll tummarna :-)
Ikaros har vilat tre veckor nu så igår åkte sadeln på för en stunds longering. Planerar att sitta upp och börja rida i helgen. Tyvärr sitter skorna väldigt dåligt pga miss i kommunikationen med Hovis innan hans semester, så det är så att jag funderar på att helt enkelt dra av skorna, det kanske är bättre än att han råkar får av dem själv.
Har fått en liten elev oxå, en tjej på 11 år med sin nya ponny. Hade första träningen idag och det gick riktigt bra, kul med ambitiösa tjejer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar