fredag 12 oktober 2012

Fortfarande ont....

Fortfarande halt bak men efter att sömmen drogs ur så skiftade hältan tillbaka till höger bak. Varierande grad av hälta, bättre i morse än igår kväll. En lite märklig grej var i morse att när han låg ned i boxen och jag tog på hoven/benet så vände han sig om med huvudet och började bita/klia med tänderna på hoven/kronranden på onda foten. Bet så hårt att det skavde hål i skinnet. Undrar om det är en hovböld som är på g att spricka upp nu då, och att han känner spänning/stickningar eller nåt?
Har pratat med både Hovis och veterinären, beslutat att avvakta över helgen, känns skit men vill inte börja karva i hans tunna sulor om inte absolut nödvändigt. Skulle nog i första hand vilja prova att dra av skon helt först.
Väldigt svårt att veta vad som blir rätt, det KAN ju vara så att det från början var ett problem med sömtryck och att detta problemet egentligen är ur världen men att trycket nu orsakat en hovböld alternativt att han lyckats trampa på en sten och att det orsakat hovböld...vet varken ut eller in känns det som :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar