torsdag 19 april 2012

Lite hoppning på programmet

Oj vad tiden går, dags för lite uppdatering!
Ikaroz hovböld avklarades på några dagar, var en minimalt liten, skönt:) Hann rida några dagar sen trampade han på framskon så den böjde sig (men satt kvar) därav inga uteritter i väntan på Hovis vilket tog ett par dagar. Dag två släppte jag honom på ridbanan för att han skulle få ruscha av sig, vilket han gjorde med besked, inklusive hopp ut över staketet!! Hmmm, helt plötligt kunde han hoppa väldigt bra...:) För att gå hans vilja till mötes hoppade vi terränghinder idag, riktigt kul tyckte vi båda dessutom hade han riktigt bra koll på läget idag:) Han har kännts väldigt fin nu senaste passen, trots (eller förmodligen tack vare) att vi inte jobbat ngt på ridbanan!
Clara fick ju nån smäll på benet för ett tag sen och har därför vilat lite, nu har jag precis satt igång igen och i morrn kommer veterinär-moster och böjer det benet. Hon har iofs inte visat någon hälta men jag har tyckt att hon reagerat när man klämmer där så då kändes det bäst att avvakta med besiktning lite. Nåväl, är det ok i morrn så ska besiktningstid bokas!

3 kommentarer:

  1. Ny karriär som hopphäst då kanske.:D Jag trodde Clara var såld och hade åkt men det blev kanske inget med Norrköping som du skrev? /Marika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, hon i Norrköping ska ha henne om besiktning är ok:)
      Går det bra med din nya pålle?

      Radera
    2. Ja det går jättebra. Gillar henne verkligen.:) /Marika

      Radera