lördag 18 juni 2011

Nytt ekipage :)



Idag provade Tuva att hoppa upp på Bobby, han var jättesnäll och det blev en tur ut med en del trav, nyttigt med barbackaträning! Bobby verkade tycka det var roligt att få lämna hagen en stund, han är verkligen en supermysig kille.
Haft ett par riktigt härliga turer i veckan med Clara och Anna B på Ikaroz. Clara och Ikaroz gillar att komma ut ihop och köra lite galoppbus, har ridit en mysig tur med en hel del trav och galoppsträckor, sååå härligt:))
I morgon kommer Stella, Claras blivade fodervärd, vi ska ta en tur ut så får dom två känna lite mera på varandra inför i höst.

Har noterat ett par dagar att Ikaroz luktar dåligt i munnen (ja mer än vanligt då, men det var länge sedan jag kunde känna en odör utan att stoppa näsan i munnen på honom, nu kan det liksom komma en pust när man står brevid)Skumt, det är ju grundligt rengjort/behandlat så sent som i måndags?? Gräs ska ju inte fastna, men jag antar att man menar fastna just mellan tänderna. I fickorna bör det ju fortfarande hamna "grästugg" Kan det vara så att gamalt grästugg får en fränare doft är gamalt hötugg? Enda förklaringen jag kan komma på, andra teorier mottages gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar