onsdag 1 oktober 2014

Snart dags för installning?

Väldigt skönt att vi kunnat ha hästarna ute såpass länge, har bara stått inne några enstaka nätter vid regn hittills. Nåväl, från och med nästa vecka ser vädret sämre ut så det är dags att flytta in. Gul har börjat visa att han gärna skulle stanna i boxen på kvällen efter ridning, vill helt enkelt inte gå ut igen...
På söndag är det dags för en Pay and jump på Tjörn, första lite "längre" resan sen förra sommaren då han tryckte sönder låset på bakluckan i transporten. Kört ett antal gånger till Högås och Rotvik, alltså bara 2-3 km vilket gått jättebra, så nu är det väl hög tid att våga sig ut igen, håll tummarna att inget händer tack!
Hade varit roligt att kanske komma igång själv med lite tävlande under nästa år, nu när hans hovproblem faktiskt är löst så känns det som att man faktiskt kan börja planera lite, tidigare satte hans ständiga tappskor/hovbölder stopp för det mesta. Målet är att komma till start i MSV C:1 under nästa vår/sommar, men vi behöver nog komma ut på lägre nivå ett par starter först, han är ju trots allt inte startad mer än 4-5 gånger. Well, vi får se hur det går, först och främst måste han kännas ok att köra längre sträckor igen:)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar