lördag 8 oktober 2011














Hästarna går fortfarande ute dygnet runt, har bara varit inne tre nätter då det varit riktigt dåligt väder. Utevistelsen är kanske inte det bästa ur träningsperspektiv då det känns lite motigt att släpa ut en trött häst i mörkret efter ett ridpass...Men, så länge det finns gräs kvar är det prio ett att Ikaroz är ute så länge som möjligt eftersom det förlänger perioden han kan slippa tugga hö. Nu blir det nog bara 1-2 veckor ute till, slår frosten till på nätterna så är det nog dags att stalla in.
Stödfodrar honom med 3 kg höpellets, 2 kg Lusernpellets, 1 kg kraftfoderpellets 200g foderjäst, 2 dl olja samt en skopa betfor.
Clara får bara nån skopa pellets/betfor då prio ett på henne är att BANTA.

Igår när jag red fick jag ingen ordning alls på galoppen, det blir svårt när det är blött och klafsigt på banan eftersom han blir väldigt seg i fotförflyttningen...Idag hade det torkat upp och det kändes helt ok igen, Stella var snäll och filmade lite, hästen såg fin ut men matte fick sitskomplex igen:( MÅSTE ta upp händerna, öva, öva ,öva!!! Sen finns detmkt annat och fila på såklart men det här med handställningen måste det bli ändring på pronto!!


3 kommentarer:

  1. Tycker han ser hemskt fin ut .. !!

    SvaraRadera
  2. Ser ju väldigt fin ut och ngn sits-komplex behöver du ju inte ha,visst handen kanske är ngt låg men det är ju inte alarmerande!

    SvaraRadera
  3. MMCS: he,he,ja dom värsta sekvenserna klippte jag nog bort:) Skämt åsido, är väldigt nyttigt att filma då man verkligen får se hur det egentligen ser ut..:)mvh Cissi

    SvaraRadera