måndag 16 augusti 2010

Lite pyssel...

Så var båda hästarna hemma. Clara åker iofs tillbaka till betet efter treårs då vi planerar att ha ponnyerna ute september ut om vädret tillåter.
Pysslat lite i stallet inför hösten, fräschat upp här och där, ska fixa med lite nya krokar och sånt. En ny minibox har det blivit också.... till våra marsvin. Gillar inte att ha dem i bur så de får de mkt bättre i stallet:-)
Mer pyssel blev det i form av omlackning av nosgrimma (!)
Hade en relativt ny remontgrimma där lädret liksom tappat färgen mitt fram på. Fram med slippapper och svart högblank lack.
Provade den igår och måste säga att det blev sjukt snyggt!! De flesta tycker ju att en remontgrimma är ful men i högblank lack så blev den riktigt nice, ska fota honom så ska ni få se :)
Ridit en del på ridbanan nu, han känns ok men det tar lite längre tid än vanligt att få honom att spänna avoch bli eftergiven i nacken ordentligt. Misstänker också att han har lite känning av foderinpackning, måste beställa tid för muncheck.

Ikväll blir det cirkus med familjen, tja det är det väl så gott som varje kväll iofs, men nu menar jag riktig cirkus. Kom över fribiljetter så då får man ju passa på. Det ska ju iaf bli nåt hästnummer, kan ju vara kul att se...


2 kommentarer:

  1. Va snygg han e på bilden!!!!Så ni har också "vardaglig cirkus" hemma,haha?!Ha det så kul på den riktiga,enligt Tilda så va det bara hästar,hundar och clowner och jag hade äran att få slippa gå;)

    SvaraRadera
  2. Ja det blir så fint i "vårat" stall! Skönt att ha fixat lite inför hösten.

    SvaraRadera