lördag 19 juni 2010

Tävling Lilla Edet *Film*

Så var det LB:1 i Lilla Edet idag. Lastning när vi skulle dit gick toppen (men när vi skulle hem fick han ett återfall och backade ur ett antal gånger innan jag fick stängt)
Målet var ju att komma upp till 60%-nivån men vi nådde inte riktigt ända fram utan fick nöja oss med knappa 59%.
På framridningen kändes han helt toppen men väl inne på banan blev han lite småtjafsig i munnen och vi tappade lite drivet framåt.
Nåväl, några stora missar var det iaf inte, det som överlag önskades var mer energi och framåtbjudning. "Snygg häst som för dagen saknar lite energi o är då ej helt stadig i formen"
Är ändå ganska nöjd med dagen, både han och jag är ju otroligt orutinerade i tävlingssammanhang :-)
Tack Anna för filmning, hjälp och sällskap!

7 kommentarer:

  1. Bra ändå och speciellt med tanke på att det va så mkt hästar runt om banan som kan distrahera ridningen;)

    SvaraRadera
  2. MMCS: Ja det var rätt mkt aktivitet, två tävlingsbanor samt framridning i en och samma (stooora)paddock. Knökfullt med hästar på framridningen, men där skötte han sig kanon:-)

    SvaraRadera
  3. Ni var jätteduktiga, nästa gång knäcker ni 60-gränsen!! :-)

    SvaraRadera
  4. ja den stackars hästen gör ju så gott han bara kan på egen hand, det hela är ju ett rent handhavandeproblem, med bättre coachning från piloten så hade han kommit mer till sin rätt, men det kommer :-))

    SvaraRadera
  5. Jättefint juh, det syns på hans fina galoppombyte att han tyckte att programmet var i lättaste laget. Inte lätt att hålla full koncentration då inte. :D

    SvaraRadera
  6. VildeKaja: Vilken härlig kommentar! *skratt* Ikaroz behöver säkert gå upp ett par klasser. Cissi, du sa väl att man inte behövde kvala MSVC? Så när åker vi? I am ready!

    SvaraRadera