fredag 21 augusti 2015

BRA insektstäcke?

Någon som har tips på ett bra insektstäcke? Efter tre år börjar det nuvarande bli väl slitet. Jag vill helst ha ett med lite "stelt" nät som inte ligger som slickat på kroppen, det har vart super med mitt nuvarande från Globus. Skulle helst beställt ett likadant men hittar inte i rätt strl. Det var väl missen sist, beställde i vanlig ordning strl 145 men jag vet inte, känns som många fabrikanter är så himla snåla i halsstorleken?? både på längd och bredd? Samma problem med ett annat kombinerat regn/insektstäcke, där iofs tillräckligt långt men hästen blir ju typ strypt när den går med huvudet nere och betar. Tycker det är jobbigt att panikköpa grejer i sista stund så hade gärna hittat ett redan nu, inför nästa år...

4 kommentarer:

  1. Horseware Rambo Fly Buster Vamoose är bra, visserligen ganska tunga, men skyddar bra. Vi har det till Disco o Cobben, men byter till andra flugtäcken när det är mindre flygfän.

    SvaraRadera
  2. tack för tips, verkar ju bra att det typ är impregnerat m medel mot insekter:)

    SvaraRadera
  3. Hej Cia,
    Ligger två horseware på tradera ett stl 140 och ett 145. Köpte själv till charm i år, har inte haft bättre. De är väl tilltagna i storlekarna.
    Mvh Kerstin

    SvaraRadera