onsdag 25 januari 2012

Vår eller snö tack!

Usch ett sånt tråkigt underlag just nu, hårt, knöligt och isigt:(
Ridbanan är oridbar, enda möjlig aktivitet är att hålla sig på typ en 15 m volt, men det är ju inget man kan bygga ett helt ridpass på. Möjligtvis som ikväll, lite lättare longering i syfte att hästen ska få röra sig öht. Ikaroz var på tårna och ville gärna bralla iväg men insåg snart att det inte var läge. Att rida ut i kolmörkret efter jobbet känns inte heller så lockande (även om vi gör det)Framförallt känns det lite obehagligt att rida genom extra mörka passager där det säkert lurar en och annan älg...
Återstår asfalten där vi lägger lite kortare travpass,om det inte är isigt vill säga. Provade på stallägarens förslag att rida i hagen, men tyvärr var det för lite snö så även där blev underlaget bitvis för ojämt.
Vill ha vår nu, eller 10 cm snö kan oxå funka:)

1 kommentar:

  1. jag röstar på vår-alternativet !! Lider verkligen med er när det blir såhär. hopplöst att hålla i gång. vi har ju sån tur att vi har ridhus och jättevolt att ta till men vet att vi kommer få liknande situation nästa vinter och säkerligen flera vintrar framöver då vi inte kommer ha tillgång till ridhuset på samma sätt.

    SvaraRadera