måndag 19 december 2011

Tandfix igen...

Översta bilden morfar Chirac, i mitten Ikaroz och underst hans far Mackay.





Ny tandkorrigering i tisdags, ser positivt ut, tänderna har börjat räta upp sig och kommit i en mer rät linje. Lotta slipade hakarna där bak och avlastade ett par av tänderna igen. Man slipar alltså ned dem lite så att när han tuggar så blir det inte så mkt tryck just på den tuggytan, trycket gör ju att tanden pressas ut i snett läge och det vill vi ju inte. Jätteskönt att det börjar gå åt rätt håll, även om mkt återstår.
I övrigt rullar det på. Underlaget varierar ju, en dag fruset en dag mjukt, inte illa ändå att ridbanan har varit ridbar nästan hela tiden. Gillar iofs snö, men att det varit varmt och barmark har nog uppskattats av hästarna som fortfarande kan gå och pilla i gräset i hagarna. Just hagarna har verkligen blivit att stort lyft jämfört med förra stallet, väldigt skönt att dom har rejäla ytor att röra sig på.

Slutligen en bildserie som är värd att reflektera över:

http://members.fortunecity.com/pikeur/pub/jamfora/jamfora.htm

2 kommentarer:

  1. Han har fina släktingar:)
    Många bilder att fundera över i bildserien.

    SvaraRadera
  2. Skulle precis till att kommentera att den översta hästen hade en trevlig form. :) Vad gäller länken så är jag lite anti dessa egenutnämnda 'experter' som kommenterar ögonblicksbilder, även om grundtanken är bra.

    SvaraRadera